divendres, 17 de maig del 2019

CASALS JUNY

Benvolgudes famílies:

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos dels casals de juny que enguany organitza l’AMPA.

L’empresa que portarà a terme el Casalet de tardes és L’Aresta (empresa que actualment porta la coordinació pedagògica del menjador), mentre que Aprova! (empresa que organitza les extraescolars d’Anglès, Alemany i Tècniques d’Estudi) s’encarregarà del Casal Intensiu de juny.

CASALS 
* Casalet de tardes: del 10 al 21 de juny, de 15 a 17h. (78€)
* Casal Intensiu: del 25 al 28 de juny, de 9 a 13h. (45€ i 40€ germans)

PRESENTACIÓ ACTIVITATS
Casalet de tardes:
«Caravan of nature»: Natura, creativitat i cooperació - La proposta de casal s'estructura en activitats diàries relacionades amb el món rural, la natura i la cooperació. Cada tarda el casal començarà amb un joc cooperatiu i després es combinaran tallers artístics, creatius, de cuina, de ciència, de plantes medicinals, etc., al voltant al món rural, la natura i l’agroecologia. Per la realització dels tallers es fomenta l’ús de materials reciclats i naturals respectuosos amb el medi ambient i les persones. La llengua vehicular del casal serà l’anglès.

Casal Intensiu:
Casal lúdic en anglès. Es realitzaran activitats divertides, com ara jocs, gimcanes, teatres, recerca del tresor amagat, jocs esportius, etc. La llengua que utilitzaran els mestres per comunicar-se amb els infants serà l’anglès.

MIDA DELS GRUPS
Els diferents casals tenen un mínim i un màxim de persones per grup. En el cas del casalet de tardes (L’Aresta), el mínim és de 15 nens. En el cas del casal intensiu (Aprova!) el mínim és de 6 nens. Si no s'assoleix el mínim d'inscrits, aquell Casal no es podrà dur a terme, mentre que si se sobrepassa el màxim d'inscrits i no s'arriba al mínim per crear un segon grup, hi haurà persones inscrites que no podran dur a terme l'activitat. En cas que el Casal no es pugui dur a terme o que no hi hagi prou infants per formar un segon grup es retornarà la totalitat dels diners de la inscripció.

ORDRE D'INSCRIPCIÓ
L'ordre d'inscripció anirà en funció de la data de pagament del Casal.

INSCRIPCIONS
Podeu fer el pagament de les inscripcions del 13 al 21 de maig, ambdós inclosos.
Per fer efectiva la inscripció, heu de d’emplenar el formulari d’inscripció que trobareu al final del correu ―indicant el casal o casals que us interessin― i fer el pagament (si s’escau, veure més avall ‘assegurança obligatòria’ i ‘quota AMPA’). 

ASSEGURANÇA OBLIGATÒRIA
Tal i com es va aprovar en la assemblea extraordinària de 2017, i per motius relacionats amb la nova regulació de les assegurances de les activitats extraescolars/casals, les assegurances es cobraran a part. El cost de l’assegurança és de 5€/alumne/curs. Això vol dir que els alumnes que ja hagin fet alguna extraescolar al llarg del curs no han de tornar a pagar l’assegurança. En el cas del alumnes que NO hagin fet cap extraescolar, caldrà abonar aquest import (una sola vegada per alumne, independentment de si es fa només un casal o més d’un). Es donarà la inscripció per tancada quan s’hagi efectuat el pagament tant del cost del casal com de l’assegurança si s’escau i s'hagi emplenat la inscripció.

QUOTA AMPA
Us recordem que els casals els organitza l’AMPA per a les famílies sòcies. Les famílies no sòcies que vulguin fer ús d’aquest servei hauran de satisfer, a més de l’import del casal o casals i de l’assegurança, la quota de 30€ corresponent al curs 2018-2019.

ANUL·LACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ
Amb l'objectiu d'assegurar la mida dels diferents grups, el límit d’acceptació d'anul·lacions serà el 21 de maig. Si l'anul·lació es fa del 22 al 27 de maig es retornarà el 50% de l'import pagat.

MENJADOR/ACOLLIDA
En cas de voler fer ús d’aquests serveis durant la setmana de Casal Intensiu (del 25 al 28 de juny), cal comunicar-ho a l’AMPA a través del formulari d’inscripció. Aquests serveis només s’oferiran si hi ha un mínim d’infants, tant en el cas del servei de menjador (preu: 7,50€/dia), com en el cas del servei d’acollida (preu 3€/dia).

- Horari servei de menjador: de 13:00h a 15:00h
- Horari servei d’acollida: de 7:45h a 9:00h (el preu serà el mateix encara que s’arribi més tard de les 8:30)

PAGAMENT
Adjuntem instruccions per a fer el pagament dels diferents Casals. A continuació trobareu l’enllaç per tal de fer inscripció telemàtica. Recordeu que és imprescindible emplenar-lo per a formalitzar la inscripció.

Enllaç per fer inscripció:  INSCRIPCIÓ CASALS DE JUNY

Per qualsevol dubte o consulta podeu escriure a: ampalescometes@gmail.com

Atentament,

Junta de l'AMPA Les Cometes