dissabte, 12 de gener del 2019

CARDIOPATIES CONGÈNITES: UN MÓN D’HISTÒRIES

Des de l’AMPA volem donar-vos a conèixer un llibre molt especial: “Cardiopatías congénitas. Un mundo de historias”.
Aquest llibre és una iniciativa de l’Associació de Cardiopaties Congènites Cor Barcelona i recull el testimoni de mares i pares, amigues i amics, i familiars que han viscut de molt a prop les cardiopaties congènites, i que encara que visquin moments difícils han vist com la medicina i els seus professionals compromesos han salvat la vida dels seus nens i nenes i, per tant, de totes les famílies.
El que fa que aquest llibre sigui molt especial és que una de les 22 històries d’aquesta tercera edició l’ha redactat una família de la nostra escola amb l’objectiu d’explicar la seva vivència i, també, de col·laborar en l'obtenció de fons per ajudar a les famílies i als nens i nenes amb cardiopaties d’altres països perquè puguin ser traslladats a casa nostra per ser operats, i per l’altra seguir investigant per trobar la cura a aquest tipus de malalties.
Si voleu col·laborar, podeu comprar el llibre (té un cost de 15€) via on-line o encarregant un exemplar a través de la família de l’escola, abans del dia 8 de febrer. Per fer-ho només cal que envieu un correu electrònic a montsy_3@hotmail.com . 
Moltes gràcies!